Коалиция за България в Сливен представи кандидатите си

Юни 15, 2009 Новини Избори 0 1916

Коалиция за България представи мажоритарния си кандидат за Сливен Асен Гагаузов и кандидатите си за депутати в 41 Народно събрание

Коалиция за България представи мажоритарния си кандидат за Сливен Асен Гагаузов и кандидатите си за депутати в 41 Народно събрание. На срещата с журналисти сутринта присъстваха водачът на листата на Коалиция за България Асен Гагаузов и кандидатите от листата Мартин Славов, Иван Славов, Соня Келеведжиева, Деян Дечев, Сиво Сивов и Иван Иванов.

„Ще водим толерантна кампания, в която ще посочваме направеното от нас и ще говорим за това, което ще направим, каза мажоритарният кандидат Асен Гагаузов. Ние винаги казваме на хората това, което може реално да стане, а не сваляме звезди. Няма да лъжем избирателите с обещания, които няма как да бъдат осъществени. Ще водим нетрадиционна кампания „от врата на врата", за да сме максимално близо до хората. В листата на Коалиция за България в Сливен има доказани личности, вярваме, че гласоподавателите ни в областта ще се увеличат, затова очакваме добри резултати на изборите."

Вторият в листата на Коалиция за България Мартин Славов заяви, че БСП завършва един успешен управленски мандат и има основания гордо да застане пред хората и да поиска отново тяхното доверие. „Направеното в много области - и в бизнеса, и в икономиката, и в социалната сфера, не може да се отрече. Планът за развитие на страната 2009-2013, който преди дни бе представен официално, е естествено продължение на започнатата правилна политика на стабилност в условията на световна икономическа криза", каза Славов.

Соня Келеведжиева, представител на коалиционния партньор на БСП Демократичен съюз на жените, допълни, че реформите в образованието трябва да продължат. „Екипът в листата на Коалиция за България" е много силен, всеки има какво да даде в националния парламент. Вярвам, че заедно можем да направим много за тези, които имат нужда от подкрепа".

Според Иван Славов е логично Коалиция за България да си постави високи цели за предстоящите парламентарни избори. „Налице са реални резултати, имаме стабилна политика и държавност, сериозно управление и решителност да продължим напред", каза още той.

„Борбата ще е много тежка и сериозна, но ние ще бъдем толерантни, заяви адвокат Сиво Сивов, представител на Движението за социален хуманизъм в листата. В листата на Коалиция за България в Сливен има хора, от които можем да се учим. Сред нас няма пришълци, а само местни хора, които са познати на хората и които живеят с проблемите на града. Постиженията на кабинета са факт, който не трябва да се отрича. Мобилизирани сме за добри резултати".