Варненци отново на протест срещу финансовата и икономическата нестабилност на страната

Мар 06, 2015 Новини БСП 0 1129

  Поредния протест срещу водената от правителството „Борисов 2“ политика организират членове и симпатизанти на градската и областната организации на БСП във Варна

 
Поредния протест срещу водената от правителството „Борисов 2“ политика организират членове и симпатизанти на градската и областната организации на БСП във Варна. „Поетият нов държавен финансов дълг в размер на 16 000 000 000 лв. разклати и без това крехката финансова стабилност на страната ни. Виждате какво се случва през последните месеци в страната – престъпността главоломно се повишава, ежедневно се отнемат човешки животи. С това правителство сме обречени на икономическа и финансова нестабилност, застрашена е и сигурността на държавата, както и на всеки човек“, категорични са от БСП-Варна.
 
Протестът ще се проведе на 7 март, събота. Сборният пункт е в 11.00 часа пред сградата на Областната администрация в града. След това протестът ще премине в шествие по улиците на Варна и ще спре пред сградата на Общината. От БСП призовават варненци да се включат в протеста, за да защитят своите и националните интереси.