Уникалният политически проект на младите социалисти „България - Презареждане" гостува в Търговище.

Уникалният политически проект на младите социалисти „България - Презареждане" гостува в Търговище

Уникалният политически проект на младите социалисти „България - Презареждане" гостува в Търговище. „За нас, младите в БСП, Презареждането е кауза, чрез която искаме да презаредим политическия живот в България, да покажем, че политиката не е мръсна работа".
Символите на кампанията - състезателната кола, пистата, екипът в бокса, не са случайни, защото Пътят за нас е ясен - той е Европейски, колата е красива като България, а екипът в бокса са младите хора, на които им пука за Родината ни.
На сцената в Търговище застанаха новите лица на БСП - млади професионалисти, които са доказани в своите сфери - Десислава Станкова - музикален педагог, учител във ІІ СОУ „Проф. Н. Маринов", и ръководител на вокална група „Детски смях", Николай Черкезов - технолог в „РОСА" АД - Попово, Светлана Грозданова - директор на Дневен център за възрастни и Център за хора с увреждания в Търговище и Нели Николова - директор на СОУ „Св.Св. Кирил и Методий" - Антоново. Всеки от тях сподели своите мотиви, за включването си в активната политика.
Десислава Станкова каза „Искам да дам частица от себе си и ако всеки от нас го направи - България ще е по-силна, по-просперираща - такава, каквато е нужна за нас и за следващите поколения. Политическата пасивност на младите вреди на страната, вреди на самите нас. Нека всеки даде част от младежкия си заряд за по-доброто, стабилно и сигурно бъдеще на града ни и страната."
Йоанна и Deep Zone, както и водещият Петьо Петков - Шайбата подгряваха двигателите на „България - Презареждане". Купонът продължи в дискотека „Blue magic",, заедно с най-известните DJ в България.