В Пловдив отбелязват 137 години от Руско-турската освободителна война с тържествен концерт

Фев 26, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 799

Тържествено събрание-концерт по повод 137 години от Руско-турската освободителна война организират Съюзът на офицерите и сержантите от резерва и запаса - Пловдив, Дружество „Русофили”, Дружество за приятелство с народите от Русия и ОНД, Градският съвет и Областният съвет на БСП – Пловдив

Тържествено събрание-концерт по повод 137 години от Руско-турската освободителна война организират Съюзът на офицерите и сержантите от резерва и запаса - Пловдив, Дружество „Русофили”, Дружество за приятелство с народите от Русия и ОНД, Градският съвет и Областният съвет на БСП – Пловдив. 
 
Събитието е насрочено за 27 февруари, петък, от 17.30 часа в зала Съединение на Регионалния исторически музей. Ще го открие известният български историк проф. Андрей Пантев. 
 
Поетичен рецитал по стихове на Ботев и Вазов са подготвили младежите от МО в БСП – Пловдив. В музикалната програма под надслов „За Русия с любов” ще участват трио за руски песни “OПАЛ” към Руския културно-информационен център и Владимир Миронов –солист на хора към БНР.