Меглена Плугчиева в Русе: "Да утвърдим нашето европейско бъдеще като част от Европа."

"В този хубав и европейски град, където и архитектурата и хората говорят отвсякъде, ние сме се събрали да утвърдим нашето европейско бъдеще като част от Европа

"В този хубав и европейски град, където и архитектурата и хората говорят отвсякъде, ние сме се събрали да утвърдим нашето европейско бъдеще като част от Европа.", това заяви Вицепремиерът по управление на еврофондовете, Меглена Плугчиева, вчера в Русе. "Много е важно как точно ще се представим в Европейския парламент. Нашите евродепутати защитават социалното бъдеще на Европа, защитават и нашите национални интереси. Затова е много важно да изпратим колкото се може повече наши представитли в европарламента.", каза още г-жа Плугчиева на закриване на предизборната кампания за избори на български представители в Европейския парламент. "И като виждам тази млада дама толкова амбицирана и компетентна по европейските въпроси варвам че ще успеем." посочи тя Деница Златева, кандидат от листата на социалистите.

Деница Златева сподели, че като млад човек вижда бъдещето си в една обединена Европа, че желае да се чувства равнопостовена гражданка на страна членка, която успешно си сътрудничи и се развива, заедно с другите членове на европейското семесйство.

"В условията на икономическа криза предприемачите и бизнеса могат да бъдат накарани да се съобразяват с интересите на трудовия човек само ако бъдат контролирани и подпомагани от една дейна държава управлявана от силна левица, която да има за приоритет благосъстоянието и бъдещето на обикновения човек." това заяви д-р Руденко Йорданов, народен представител и предложен за мажоритарен кандидат за народен представител от Коалиция за България Русе.

На сцената бяха още лидерите на русенската партийна организация, коалиционни партньори, кандидати, предложени за народни представители.

За доброто настроение на всички допринесоха изпълнителите на младежки дом. А кулминацията сложи Панайот Панйотов.