Народният представител Таско Ерменков присъства на Общественото обсъждане за развитието на градския транспорт в Сливен

Дек 01, 2014 Новини БСП 0 728

  Народният представител от коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ  Таско Ерменков присъства на Общественото обсъждане за развитието на обществения градски транспорт в Сливен, организирано днес от общината в зала „Май“

 
Народният представител от коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ  Таско Ерменков присъства на Общественото обсъждане за развитието на обществения градски транспорт в Сливен, организирано днес от общината в зала „Май“. Участие в събитието взе и  инж. Кольо Милев – кмет на община Сливен. 
 
Обсъждането се организира по проект “Изграждане на капацитет на Община Сливен ОП „Регионално развитие”  за следващия програмен период”. На встъпителната пресконференция бяха  представени вариантите за развитие на транспорта. Проектът е с продължителност 18 месеца и ще приключи на 30 април 2015 година. Общият бюджет по него е 549 998,98 лева, а основната му цел е да осигури готовността на Община Сливен като бенефициент на оперативна програма „Регионално развитие” за програмен период 2014 - 2020 г., а също така и да се усвоят финансовите ресурси по фондовете на ЕС чрез изготвяне на готови за финансиране инвестиционни проекти.Представител на  обединението, изпълнител на обществената поръчка, разясни изготвените предложения на варианти за подобряване на обществения градски транспорт в Сливен. 
 
Утре, 2 декември, депутатът от БСП ще има приемен ден  за граждани от 10 ч. в клуба на БСП в Сливен, съобщиха от централата на социалистите в града.