Конференцията в Долни Чифлик: Истината не подлежи на регламент

Nov 30, 2014 Новини БСП 0 1392

Истината не подлежи на регламент-около това становище се обединиха участниците в научно-практическата конференция на тема: „БСП – вчера, днес и утре“, която се проведе в Долни чифлик по повод 95-годишнината на общинската партийна организация

Истината не подлежи на регламент-около това становище се обединиха участниците в научно-практическата конференция на тема: „БСП – вчера, днес и утре“, която се проведе в Долни чифлик по повод 95-годишнината на общинската партийна организация. В дискусията надделя мнението, че е настъпил моментът, в който открито да се говори за проблемите в БСП, без да се спестяват истините, довели до загубата на влияние в обществото.

„Сега повече от всякога партията ни има необходимост от подобни дискусии във всички краища на страната. Точно в тези дискусии трябва да се родят идеите за излизане от кризата, в която се намираме след последния парламентарен вот“, заяви народният представител и областен лидер на БСП-Варна Красимир Янков. По думите му е крайно време идеите  на редовите социалисти да залегнат в програмата и философията на партията за изход от нелеката ситуация. „Трябва да се вслушаме в съветите на нашите членове и симпатизанти, защото в последно време, имам усещането, че се позагуби връзката между ръководството на партията и хилядите, членуващи в нея. Защо не търсим причините за последните изборни резултати именно в този факт?“, попита Красимир Янков.

В конференцията участваха проф. д.ик.н. Пенка Найденова, доц. д-р Геновева Михова, доц. д.п.н. Тодор Недев,  Павел Писарев, Димитър Генчев - директор на "Център за стратегически изследвания" към БСП.