Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев награди Литекс

Ловеч: С грандиозно шествие, начело с духовият и мажоретен състав, футболистите и ръководството на Литекс преминаха от сградата на Общината, през Покритият мост и излязоха на пълният с фенове площад "Тодор Кирков" в старият квартал "Вароша"

Ловеч: С грандиозно шествие, начело с духовият и мажоретен състав, футболистите и ръководството на Литекс преминаха от сградата на Общината, през Покритият мост и излязоха на пълният с фенове площад "Тодор Кирков" в старият квартал "Вароша".

Стотици фенове вървяха и скандираха имената на любимците си от футболен клуб Литекс през целият път до сцената във Вароша. Множество от ловчалии аплодираше футболистите, които спечелиха Купата на България. Хиляди фенове чакаха Купата и футболистите пред сцената на площад "Тодор Кирков". Никола Колев представи един по един футболистите и ръководство на клуба. Екзалтираните фенове скандираха имената на всички свои любимци, а кмета Казанджиев поздрави всички от оранжевият тим с победата, връчвайки им значки на Община Ловеч.

Ивелин Попов остана без глас, след като взема микрофона от водещият Никола Колев и десетина минути пееше и скандираше заедно с оранжевата агитка.

С изпълнения на един от най-запалените фенове на Литекс Веселин Маринов започна концерта в чест на спечелването за третата Купата на България от ловешкият отбор. Милко Калайджиев, Глория и Софи Маринова зарадваха привъжениците на Литекс с куп изпълнения.