Вигенин с първа приемна за граждани в Благоевград

Синдакати, образование и местна власт са акцентите в програмата му        Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кристиан Вигенин проведе своята първа приемна за граждани


Синдакати, образование и местна власт са акцентите в програмата му
   
   Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кристиан Вигенин проведе своята първа приемна за граждани. Жителите на Благоевград поставиха въпроси за поведението на БСП в парламента, както и за проблемите на града. 
 
   Кристиан Вигенин се срещна с председателя на КНСБ Емануил Манолов, с когото заедно обсъдиха законодателни промени, засягащи  изплащането на трудовите възнаграждения на работниците. Вигенин и Манолов заявиха, че подобни срещи ще се провеждат регулярно, тъй като е важно да се запази връзката със синдикатите, представляващи работещите хора. 
 
   На среща с директора на Регионалния инспекторат по образованието Огнян Соколов, народният представител от Благоевградска област се информира за проблемите на образованието в региона. Двамата изтъкнаха необходимостта от продължаване на реформите, които ще обвържат образованието с нуждите на бизнеса в областта. По този начин в перспектива ще бъде значително намалена безработицата, особено сред младите хора.
 
   На следваща среща ще бъдат обсъдени и конкретни предложения по подготовката и приемането на бюджета на Община Благоевград за следващата година. Кристиан Вигенин се ангажира с подкрепа на популяризиране на дейността на общинските съветници.