Таско Ерменков: Партията е една - БСП, другите са политически проекти

Окт 02, 2014 Новини БСП 0 1152

Направих сметка, според която с бонусите на шефовете на трите ЕРП за година, могат целогодишно да живеят 59 000 български семейства

Направих сметка, според която с бонусите на шефовете на трите ЕРП за година, могат целогодишно да живеят 59 000 български семейства. Това заяви Таско Ерменков, водач на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Сливен, на среща с над 2200 жители на с. Крушаре.  Той допълни, че реалното увеличение би било в рамките на 3-3,5 %, а останалото отива в джоба на електроразпределителните дружества. „Много се надявам да излязат да гласуват повече хора на 5 октомври, ще се радвам да е с №22 в бюлетината, защото БСП е единствената партия, която мисли за трудовия човек“, каза още той. „Партията е една – БСП, останалите са политически проекти, работещи като ООД, които ще се разпаднат, ако лидерите им се оттеглят“, заяви Ерменков.

Той  припомни „малките крачки напред” по време на предишното управление и заяви отговорно, че само когато БСП е в управлението на страната, се увеличават работни места, доходи, пенсии. „Страната ни не е в ситуация да се дават пари за шоу, затова не правим пищна кампания, а се срещаме с хората по места, за да чуем проблемите им от тях, иначе трудно ще намерим решение. Надявам се да го направим заедно“, сподели той.

Д-р Павлета Генчева, която е представител на младото поколение в листата на левицата в Сливен, призова от името на младите хора с активно съзнание  повече хора да гласуват, младите да гласуват, за да бъде победен купеният и манипулираният вот. „Как ще живеем занапред тук, в България, зависи от нашия избор“, заяви тя. Сиво Сивов допълни, че граденото с години по селата се е разрушило само за дни и през всичките години на промяна.

„Трябва да се обединим около 4-5 национални приоритети и да работи заедно като политици, съграждани, съседи, българи. Вие сте единствените, които говорите за морал, останалите говорят само за пари“, споделиха местните. „Тогава да покажем на 5 октомври, че моралът е по-силен от парите“, заяви в края на срещата Таско Ерменков.

Работа, добра инфраструктура и отводняване на улиците поискаха от кандидати на левицата и жители на село Жельо войвода. С тях се срещнаха Деян Дечев, кандидат от листата на левицата в Сливенски регион.