Деян Дечев: Нужни са решения, които да създават условия за развитие на бизнеса

Сеп 30, 2014 Новини БСП 0 715

 Нужни са решения, които да създават условия за развитие на бизнеса, както и социална политика, която да е в интерес на мнозинството хора, а не на малцина супер богати

 Нужни са решения, които да създават условия за развитие на бизнеса, както и социална политика, която да е в интерес на мнозинството хора, а не на малцина супер богати. Това заяви Деян Дечев, кандидат за народен представител от листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Сливен, по време на среща със симпатизанти от село Трапоклово. „От вашия избор на 5 октомври зависи в каква държава ще продължим да живеем“, допълни той.

 „Аз бях един от тези, които гласуваха ЗА замразяване заплатите на народните представители”, припомни Дечев, които бе депутат от 42 НС.  

Присъстващите поставиха въпроса за възможностите да бъдат преустроени общински терени за жилищна зона в селото и поискаха по-добра инфраструктура. Други проблеми, засегнати от хората, бяха високата безработица и обезлюдяването на малките селища.  

Заедно с кандидатите на левицата Деян Дечев и Сиво Сивов от коалиционния партньор „Движение за социален хуманизъм”, на срещата в читалището на селото присъства и кметът Кирил Киров.