Чавдар Георгиев: Отстояваме идеята, че политиката трябва да служи на народа и сме го доказали в предходните управления

Сеп 27, 2014 Новини БСП 0 994

Предизборната среща с кандидат-депутатите от листата на „БСП лява България” в Симеоновград събра много симпатизанти и поддръжници на лявата идея в града

Предизборната среща с кандидат-депутатите от листата на „БСП лява България” в Симеоновград събра много симпатизанти и поддръжници на лявата идея в града.  На 5 октомври вие и цяла България ще направи своя избор – избора между лявата и дясната идея. Ние, като представители на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, ще отстояваме идеята, че политиката трябва да служи на народа и сме го доказали в предходните управления, в които БСП имаше участие. Знаете, че само по време на нашето управление се обръщаше внимание на социалната сфера и се правеха стъпки към това да се подобри материалното положение, доходите, здравеопазването и образованието. Това заяви на срещата с обществеността водачът на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за 29 МИР-Хасково Чавдар. Той изрази мнение, че ако ГЕРБ, Бойко Борисов, реформаторите, които са крайната десница, се върнат отново във властта, всичко, което е направено до този момент, ще спре и интересите на народа ще останат отново на заден план.

„Ние сме за лява политика, която работи единствено и само в интерес на народа, за разлика от десните, които обслужват олигарсите. Който иска да има собствени представители във властта и да може да разчита, че интересите му ще бъдат защитени, има само един избор – да гласува за БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ. Който иска да бъде слуга на олигарсите – нека да гласува за друг”,  категоричен бе Чавдар Георгиев.