Михаил Миков: Българският производител има нужда от сигурност

Сеп 27, 2014 Новини БСП 0 1738

Нужно е да има повече производствени  български предприятия за създаване на българска селскостопанска продукция, за да има сигурност при реализацията им, както и, за да стимулираме хората да произвеждат, подпомогнати и чрез европейски средства

Нужно е да има повече производствени  български предприятия за създаване на българска селскостопанска продукция, за да има сигурност при реализацията им, както и, за да стимулираме хората да произвеждат, подпомогнати и чрез европейски средства. Нужни са също и преработващи предприятия. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков при посещението си в Сливен. Той бе посрещнат от водача на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Сливен и областта Таско Ерменков, кмета на града Кольо Минев, членове и симпатизанти а левицата пред общинския съвет на БСП в града.

Пред жителите на Сливен, председателят на БСП подчерта, че трябва да има и стриктен контрол на границата. „Липсата му прави безсмислено производството”, категоричен бе той. Според Миков е нужно започналият фискален контрол да продължи. „В противен случай няма да има местно производство, защото незаконният внос убива производителите у нас”, категоричен бе Михаил Миков.

По време на посещението си в града председателят на НС на БСП откри петата поред предизборна шатра в Сливен.