Дора Янкова: Следващо управление на ГЕРБ би било социална катастрофа

Сеп 23, 2014 Новини БСП 0 993

Повторно управление на ГЕРБ би било катастрофа в социалната сфера, заяви водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Смолян Дора Янкова на предизборни срещи в Алибеевия конак и в читалище „Балкански просветител“ в Смолян

Повторно управление на ГЕРБ би било катастрофа в социалната сфера, заяви водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Смолян Дора Янкова на предизборни срещи в Алибеевия конак и в читалище „Балкански просветител“ в Смолян. Тя припомни как ГЕРБ замрази ръста на заплати и пенсии веднага след поемането на властта. „Това е дясната политика – не очаквайте друго“, каза тя и призова хората да си спомнят 1997 г. и управлението на Костов – трайно замразени пенсии и масово разпродадени на безценица държавни активи.

Дора Янкова призова хората да гласуват за лявата коалиция. „Все повече българи имат  очаквания, свързани с БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, която единствено следва справедлива социална политика”, добави тя.

 „Не разбирам защо във вашите квартали, където има повече бедни хора, да има толкова поддръжници на дясната политика в предишните избори“, заяви водачът на лявата листа. „Гласувайте според социалната си черга, рационално, гласувайте за политика, а не по симпатии към един или друг лидер”, призова Янкова.