Деян Дечев: Хората да гласуват за прогресивна и социална държава

Сеп 21, 2014 Новини БСП 0 984

Над 60 домакинства в местността Рамануша край Сливен потърсиха съдействие от кандидата за народен представител от Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Сливен Деян Дечев, за заравняване на пътя до местността в източната част на града

Над 60 домакинства в местността Рамануша край Сливен потърсиха съдействие от кандидата за народен представител от Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Сливен Деян Дечев, за заравняване на пътя до местността в източната част на града. На въпрос дали Сливен ще продължи да получава и занапред  средства от държавата за инфраструктура и благоустрояване, Дечев отговори: „Сами виждате, че до момента БСП е партията, показала, че правителството може да бъде загрижено и за Сливен”.

След срещата си с жители на Рамануша, Дечев уважи поканата на жители на ”Речица” по повод  40-годишнината от обявяването й за квартал на Сливен. На събитието бяха поканени  Атанас Делибалтов, председател на Общинския съвет на БСП, и лидерът на младежкото обединение  в града Стефан Щилиянов.

По време на срещата си с жители на село Мечкарево, Деян Дечев коментира хода на кампанията и други актуални теми. Той изрази мнение, че кампанията е спокойна, защото хората имат достатъчно други проблеми, който чакат да бъдат решени. „Достатъчно е да спомена само за предстоящото увеличение на тока и какво ще последва от това“, заяви Дечев.

Кандидатът на левицата призова жителите на селото да излязат и да гласуват на 5 октомври, като го направят с разум и желание за една прогресивна и социална държава загрижена за всички, а не за малцина.