Пенко Атанасов: За една година управление постигнахме повече, отколкото ГЕРБ за четири години

Сеп 18, 2014 Новини БСП 0 841

Ние постигнахме за една година управление много повече от това, което ГЕРБ направи за четири

Ние постигнахме за една година управление много повече от това, което ГЕРБ направи за четири. Това заяви третият в листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за област Бургас Пенко Атанасов в ефира на радио Бургас. Той допълни, че правителството е облекчило и премахнало над сто регистрационни и лицензионни режима, които са затруднявали бизнеса. „Само през първото полугодие на 2014 година бяха открити 40 000 работни места. Бяха възстановени над 5 милиарда лева ДДС на българския бизнес. А с два милиарда лева беше увеличен фискалния резерв”, каза още кандидатът за народен представител.  „Създадохме условия в общините на Бургаска област да влязат 81 440 971 лева по програми ОПРР и ОПОС, Програма за развитие на селските райони и ПУДООС ”, каза още Пенко Атанасов.

Той подчерта, че БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ  си поставя трудна задача да възвърне доверието на хората в политиката и ще отстоява правата на обикновените хора.

„22 е номерът на тези, които  доказват,  че изпълняват обещанията си. Това сме ние - познаваме се по социалната политика”,  допълни кандидатът за депутат на социалистите Пенко Атанасов.