Завод „Победа“ в Бургас пожела успех на Петър Кънев

Сеп 17, 2014 Новини БСП 0 831

Радвам се да посетя единственото работещо предприятие в Промишлената зона на Бургас, което дава хляб на 400 работници

Радвам се да посетя единственото работещо предприятие в Промишлената зона на Бургас, което дава хляб на 400 работници. И  е  печелившо, с редица призове и награди. Това заяви Петър Кънев, водач на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Бургас, по време на срещата си с ръководството и работници на „Победа” АД. Още на входа изпълнителният директор на завода Михаил Чоролеев сърдечно го поздрави и с изненада установиха, че в недалечното минало Петър Кънев му е бил началник.
 
По време на срещата бяха засегнати настоящото състояние на предприятието, както и перспективите му. „Заводът е сред лидерите в производство на бисквити, шоколадови бонбони и мини кексчета в България  и има повече от 80 годишна традиция. А най-старите бонбони в страната ни - „Черноморец” са сред най - търсените ни асортименти“, похвали се  Чоролеев.
 
На срещата присъстваше и общинският лидер на БСП Евгений Мосинов, който разказа, че сградата, в която сега се помещава администрацията, е всъщност дома на предприемач от Македония Аврам Чальовски. Той основава  своята „Търговско - индустриална къща за захарни изделия, растителни масла, тахан и др.” в Бургас.  
 
За да видят отблизо как в днешно време се правят бонбони, вафли и бисквити, Петър Кънев, кандидатите за депутати Георги Тодоров и Ваня Чечева облякоха бели престилки и разгледаха производствените цехове. В залите видяха новите линии за направата на сладкиши и бонбони, част от които са изградени с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България, както и на съвременното европейско иновативно опаковане.
 
Работниците поискаха да си направят  снимка с водача на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и му пожелаха късмет на изборите. „Успехът с номер 22 в бюлетината е гарантиран“, каза млад мъж, стискайки ръката на Кънев.