Ангел Найденов: Поемаме отговорност да изпълним обещаното

Сеп 13, 2014 Новини БСП 0 1264

Пред вас сме застанали хора, които се нагърбваме с отговорността да изпълним обещанията

Пред вас сме застанали хора, които се нагърбваме с отговорността да изпълним обещанията. Днес каузата ни минава през възстановяване на доверието в политика, през връщането на държавата на хората, през това, което трябва да се направи, за да има достоен живот в справедлива държава. Листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ във Варна обединява хора с професионален опит и политически умения. Хора, на които убеден съм, че може да се гласува доверие. Това каза на среща с обществеността в Долни Чифлик водачът на варненската листа на социалистите Ангел Найденов, където официално бяха представени кандидатите за депутати от листата с №22. Да подкрепи листата в Долни Чифлик пристигна и председателят на БСП Михаил Миков.

По думите на Найденов след този дълъг преход в държавата мнозина от българите продължават да живеят трудно и не е лесно да бъдат убедени в добрите намерения. „Не е толкова трудно да видиш проблемите на хората и ние го правим, не само сега - по време на тази кампания, а постоянно“, коментира бившият министър на отбраната.

„Ние, социалистите, отиваме на избори да докажем, че българските граждани искат лява политика. Българските граждани имат ясен спомен от управлението на десницата, от управлението на „постната пица” на Симеон Дянков – управление, което беше белязано с авторитарен характер от водача на ГЕРБ”, заяви председателят на БСП Михаил Миков. По думите му в 42-то НС е започнало социалното размразяване. „Да, може би не e достатъчно, не толкова, колкото очакваха хората, но го направихме - увеличени бяха майчинските, помощите за първолаци, отново имаше добавки на пенсиите, разкрити бяха 40 000 работни места”, допълни Михаил Миков. Той призова хората да убедят съседи и приятели, разочаровани от политиката, да не се отказват от право си да гласуват.

„Убеден съм, че на тези избори ще получим възможността отново да правим политика за хората, които искат добро бъдеще. Друго бъдеще за тях и за децата им“, каза още лидерът на социалистите.

Пред обществеността в Долни Чифлик беше представена книгата на Стефан Димитров, който е част от листата на „БСП лява България“, за Варна, която описва историята на партийната организация в Долни Чифлик.