Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ откри предизборната си кампания в община Дряново

Сеп 11, 2014 Новини БСП 0 1255

Благотворителен концерт на звездите на българската музика Мариана Попова  и Орлин Горанов даде началото на предизборната кампания на коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в община Дряново

Благотворителен концерт на звездите на българската музика Мариана Попова  и Орлин Горанов даде началото на предизборната кампания на коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в община Дряново. Залата на читалище “Развитие” в Дряново бе изпълнена със симпатизанти на левицата, дошли да подкрепят благотворителната кауза на водача на листата на социалистите в Габрово Кирил Добрев и кандидатите за народни представители от листата в 7-ми МИР. Събраните средства от този концерт, както и от вчерашния в Габрово, ще бъдат дарени чрез БЧК в помощ на пострадалите от наводненията наши сънародници. 
Добрев призова жителите на Дряново да сравняват посланията на политиците и да не се доверяват на тези от тях, които им предлагат нереални неща като например 1 милион нови работни места. “Не искам да забравяте онези времена, когато само за 3 години и половина, нямаше нито лев увеличение на пенсиите, а животът поскъпна двойно”, каза още Добрев. Той допълни, че винаги, когато БСП е на власт, са натрупвани финансови резерви и държавата е била в стабилно финансово положение. 

Пред жителите на Дряново, вторият в листата Николай Григоров подчерта, че винаги е работил в полза на хората. И макар от днес вече да не е областен управител, неговите усилия отново ще бъдат насочени в посока решаване на основните проблеми на областта. Сред приоритетите на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за община Дряново е пълен ремонт на пътните отсечки Дряново – Царева ливада – Трявна и Севлиево – Дряново, които са част от републиканската пътна мрежа, но в момента са в критично състояние.