Надя Младенова: Очаква ни не просто състезание, а борба за сърцата на трудовите хора

Сеп 06, 2014 Новини БСП 0 1366

Днес откриваме кампанията на нашата партия без фанфари

Днес откриваме кампанията на нашата партия без фанфари. Като се вгледам в очите на много от нас, сякаш там крещи въпросът ще допуснем ли загубата да е по-силна от вярата, че можем  да помогнем на страната си? Това каза Надя Младенова, зам.председател на Младежкото обединение в БСП на откриването на кампанията на „БСП лява България”. „Надявам се сериозно и дълбоко да сме осъзнали, че ни очаква не просто състезание, а борба за сърцата на трудовите хора.  Борба упорита и отговорна за да убедим най-напред най-близките си - нашите семейства, приятелите си, децата си, че знаем как  да осигурим „Достоен живот – в социална държава“ „, добави Младенова.

Тя бе категорична, че през изминалата година и половина социалистите са тръгнали по един много тежък път. Младенова добави, че  точно на тези избори социалистите трябва да докажем, че можем да го извървим до край. „Не ме разбирайте погрешно – това не е пътя на властта, това е пътя да дадем възможност на хората, които се страхуват за работата си, на тези, които искат да имат сигурност за децата си, да могат да направят избор”, добави тя. „На тези избори, ние предлагаме този избор. За разлика от нашите опоненти, ние имаме достатъчно смелост и решителност да поемем отговорността, да вземаме решения и да ги отстояваме. И това не е защото сме безкрайно смели, а защото го правим благодарение на Българска социалистическа партия”, заяви социалистката.

Тя бе категорична, че за да получат гласа на хората, този път не е достатъчно социалистите само да напишат добра платформа и да подредят честни и уважавани кандидати в своите листи. По думите и трябва първо самите те  да повярват във всяка дума която казват, да работят за всеки един от листата на Коалиция "БСП лява България".

„Време е да защитим достойнството на българските граждани, като смело посочим управленската несъстоятелност на всеки самозабравил се  мераклия да решава съдбата на страната ни”, призова Младенова. „Можем да се преборим за справедлив живот  за народа ни, в центъра на чиито ценности стои човекът и неговото право на труд и професионална реализация”, добави тя.Младата социалистка бе категорична, че за българските социалисти, няма друг път, освен мобилизирани от волята си да градят  България, да направят усилия всеки гласоподавател да ги чуе, да ги разбере и да им даде право да изпълнят със съдържание отколешния си девиз „От хората, на хората и за хората“.

„С бюлетина 22 всеки от нас да отвори поне 22 сърца, за да им даде от своята вяра, че можем да се противопоставим на бездуховността и омразата, че можем да намерим пътя, за всички нас, на съзиданието, на целите  и мечтите на българите. А сърцата лесно ще намерим, защото те винаги са вляво!”, Завърши Надя Младенова.