Дора Янкова: Разликата между нас и ГЕРБ е, че дадохме 3 пъти повече за родопските общини

Авг 28, 2014 Новини БСП 0 993

Дора Янкова стана „Почетен гражданин на Неделино“

Дора Янкова стана „Почетен гражданин на Неделино“. Високото отличие й бе връчено от кмета на общината Стоян Беширов по време на общоградски празник по случай откриването на изцяло обновена детска градина в родопския град и за заслугите й за подобряване развитието на общината. 

Пред хората от Неделино, Дора Янкова обясни разликата между направеното от БСП и ГЕРБ в региона. „Разликата  между нас и ГЕРБ е, че дадохме 3 пъти повече средства за развитието на родопските общини, с което животът на хората се подобри осезаемо. Дори за детската градина дадохме три пъти повече, за да може и децата на Неделино да растат на хубави места“, каза Янкова.

Водачът на листата на БСП за област Смолян отчете, че само за година „Коалиция за България” е направила много повече, отколкото Борисов за близо 4 години. „Неделино в момента е строителна площадка, благодарение на енергичния и работещ кмет Стоян Беширов и подкрепата на държавата, града и селата се развиват, подобрява се средата на живот, начертани са икономическите оси, които ще доведат доходи и перспектива за хората“, допълни тя.

Дора Янкова подчерта, че са решени дългогодишни проблеми на общината като строителството на пътя Крайна - Долен, водоснабдяването, благоустройството. „Укрепено е свлачището в село Тънка бара. Правителството на Орешарски реши и проблема на 12-членна фамилия, останала без дом след свлачище в селото, която 2 години живя в изоставено училище”, каза още тя.