БСП Враца към Сергей Станишев: Вярваме, че с всеотдайност и жар ще продължите да работите за силно ляво

Юли 09, 2014 ВРАЦА Новини БСП 0 1058

Ние, социалистите от Общинската организация на БСП – Враца, се обръщаме към Вас в един изключително важен момент за партията, за лявата идея, за страната

Ние, социалистите от Общинската организация на БСП – Враца, се обръщаме към Вас в един изключително важен момент за партията, за лявата идея, за страната. Към Вас като лидер на БСП, утвърдил своя авторитет в изпитания и трудности, в управлението на страната, в изграждането на единна лява платформа.Така започват своето обръщение към лидера на БСП Сергей Станишев врачанските социалисти.”Вашата позиция, изразена публично на заседанието на НС на БСП от 5 юли 2014 година, потвърди, че само силна и волева личност може да взема смели и отговорни решения”,добавят те.

Социалистите са категорични, че със свикването на заседание на  48 конгрес Станишев прави решителната крачка за големи и смели политически решения, за обновление, за нови идеи и политически проекти, за силна БСП. „Заставайки категорично зад тази  позиция, ние, социалистите от Врачанската общинска организация на БСП, изразяваме заедно с това своята благодарност и уважение за извървения заедно път, за огромната подкрепа, която в различни периоди оказвахте на Община Враца и на социалистите – като партиен лидер, като министър-председател и народен представител”, пишат още социалистите.  

 Те добавят, че със своя авторитет председателят на столетницата е насочил погледа на държавните институции към Българския Северозапад, а Враца е станала врата към решаването на регионалните проблеми.

„Вярваме, че с всеотдайност и жар ще продължите да работите за силно ляво, за печеливши и полезни политически проекти.Имате нашето доверие и подкрепа за дейността Ви като политик, депутат  и лидер на ПЕС  в новия мандат на Европейския парламент и на Европейската комисия!, завършват те”