БСП Надежда към Станишев: За пореден път демонстрирахте, че поставяте интересите на партията на първо място

Юли 08, 2014 Новини БСП 0 874

Социалистите от р-н Надежда, оцениха в свое писмо до председателя на НС на БСП взетото от него решение на последното заседание на Националния съвет на партията

Социалистите от р-н Надежда, оцениха в свое писмо до председателя на НС на БСП взетото от него решение на последното заседание на Националния съвет на партията. „Вие за пореден път демонстрирахте, че поставяте интересите на партията на първо място”, добавят те.

„Приемаме със задоволство факта, че именно председателят на партията стана инициатор на промяната в нея. Това несъмнено й придава още по-голяма сила, прави я необратима и създава необходимата приемственост и последователност в политиката на БСП.  Убедени сме, че Вашата инициатива ще зареди с огромна енергия партията. През годините винаги сме отстоявали Вашия подход - трудностите да преодоляваме с  широка и демократична дискусия при обсъжданията и необходимостта от  единство на партията при изпълнение на нейните решения”, пишат още те.В писмото си те изказват своето удовлетворение,че Станишев отново е посветил личните си усилия в постигането  на тази цел.

„Под Вашето председателство БСП за първи път след загубата от 1997 г., спечели парламентарни избори; изкара първия си пълен и успешен управленски мандат; пребори се и отстрани от власт едно авторитарно и антисоциално управление; а партията получи своето европейско и международно признание, включително чрез Вашия избор за председател на ПЕС. С Вашата активна позиция България постигна най-значимия си успех в годините на прехода - членството в ЕС през 2007 год”, припомнят социалистите.

Наред с всичко това те изразяват своята  убеденост, че Станишев ще продължи да допринася за възхода на БСП и в новото си качество – на политик от европейски мащаб и лидер с безценен политически опит.  „Заедно продължаваме напред”,завършват те!