БСП Сатовча: Призоваваме членовете на НС на БСП в свободна и спокойна обстановка да обсъдят наболелите въпроси и да не се поддават на натиск, в който прозират лични и корпоративни интереси

Общинският съвет на БСП в община  Сатовча счита, че  активността на наши другари е  доста висока сега след изборите, без да са направили нужното за по-добър резултат на отминалите избори

Общинският съвет на БСП в община  Сатовча счита, че  активността на наши другари е  доста висока сега след изборите, без да са направили нужното за по-добър резултат на отминалите избори. Тяхната  „загриженост”, болка  за състоянието на партията  налива вода в мелницата на нашите политически опоненти. Това са написали в декларация, изпратена до НС на БСП социалистите от общ. Сатовча. „Нашата партия има своя Устав,правила и норми на  работа и не може да се иска свикване на пленуми и конгреси за щяло и нещяло”, категорични са те. „Ние сме против свикване на заседание на 48-я конгрес по този начин, заседание може да има след решение на НС на БСП с конкретен дневен ред, дата и място на провеждане”, допълват социалистите.

Членовете на общинската организация в Сатовча са категорични, че моментът не е подходящ за избор на нов лидер, тъй като се намираме в навечерието на парламентарни избори. Те допълват, че  БСП има своя лидер и това е Сергей Станишев. 

Те призовават членовете на НС на БСП в свободна и спокойна обстановка да обсъдят наболелите въпроси и да не се поддават на натиск в който прозират лични и корпоративни интереси.      

 „ Ние  изразяваме своята подкрепа към  Сергей  Станишев,към ИБ на НС и самия Национален съвет! Не подкрепяме  исканата оставка  на нашия и на ПЕС лидер Сергей  Станишев” завършват социалистите.