Момчил Неков е за прозрачност в работата на евродепутатите и по–чести срещи с избирателите

Май 13, 2014 Новини БСП 0 1020

Най –младият кандидат за евродепутат от листата на КБ Момчил Неков проведе среща с жителите на Твърдица в клуба на БСП в града

Най –младият кандидат за евродепутат от листата на КБ Момчил Неков проведе среща с жителите на Твърдица в клуба на БСП в града. Той първо получи поздравления за 28-я си рожден ден, а след това заяви, че ще работи за улесняване административното обслужване на гражданите под формата „Европа на едно гише”, свързано с цялата необходима документация за работа по европроекти и програми, ако му бъде гласувано доверието да стане член на ЕП. Присъстващите на срещата коментираха, че парите от Европа не стигат реално до хората, за които са предназначени и влизат в нечий джоб. Момчил Неков обърна внимание на отчетността на евродепутатите и обяви инициативата си представителите в ЕП да се отчитат пред избирателите на всеки шест месеца. „Това ще прави работата им по-прозрачна и ще бъде възможност за по-чести срещи с гражданите“, убеден е младият политик. Той сподели пред присъстващите, че е преминал през всички етапи на членството си в БСП, която като отворена  към младите партия, му е дала възможност да се развива  и от „обикновен” партиен член да стане кандидат на партията за депутат в ЕП.

Ников акцентира върху значимостта на реиндустриализацията на страната и ролята на младите в този процес, в отговор на въпрос за справянето  с безработицата, особено сред младото население. „България трябва да има национална стратегия и да защитава националните интереси, както и тези на всеки български гражданин“, заяви още Неков.

На срещата присъства и народният представител от КБ Деян Дечев.