С атрактивно състезания младежи от БСП-Златица популяризираха ЕС

Май 13, 2014 Новини БСП 0 1191

По случай Деня на Европа МО в БСП-Златица бе организатор на състезание на открито, в което участваха младежи и девойки до 29 години, обединени в отбори по двойки

По случай Деня на Европа МО в БСП-Златица бе организатор на състезание на открито, в което участваха младежи и девойки до 29 години, обединени в отбори по двойки. 14 отбора взеха участие в надпреварата. Те трябваше да открият останалите 5 информационни пункта, на които участниците отговаряха на въпроси за ЕС, институции и ценности, с демократичните процеси и формирането на политики, а също и с възможностите и предизвикателствата за младите европейски граждани. При успешното преминаване на "препятствието", всеки отбор печелеше червена звезда, която му даваше право да продължи напред в надпреварата. Отборът, събрал всичките 5 звезди, преминал трасето за най-кратко време, справил се с подготвените предизвикателства и изпълнени задачи на всички пунктове го очакваше специална награда на финала.

Наградите бяха връчени от кмета на община Златица Магдалена Иванова и председателя на БСП-Златица Георги Бояджиев.

Разбира се всички участници получиха награди, а победителите Виктория Крънева и Таня Червенкова получиха енциклопедии за Европа.

МО на БСП в Златица благодари на всички за участието и на своите приятели от организациите на БСП в Самоков, Костинброд, Копривщица, Етрополе и Долна баня.