Ия Петкова- Гурбалова: Ще бъдем гаранти за това, че политиката на ЕС ще стане по-близка до хората

Май 11, 2014 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1332

Стотици картички с автограф раздаде днес в Пловдив Ия Петкова – Гурбалова, кандидат за ЕП от Коалиция за България

Стотици картички с автограф раздаде днес в Пловдив Ия Петкова – Гурбалова, кандидат за ЕП от Коалиция за България. В непринуден разговор с хората, които в днешния ден се разхождаха по Главната улица на града пловдивчанката обсъди какво трябва да се промени в политиката на  Европа, за да се чува и гласа на България, и на Пловдив. 

Пловдивчани приветстваха акцията на  Ия и младите социалисти  да се срещнат и поговорят с всеки, който днес се отби в Кафе „Европа“. Кандидатът и хората провеждаха разговори за перспективите пред една нова Европа, която да бъде по-социална и по-справедлива. 

„България може да постигне повече, ако работим в екип, ако младите хора повярват и припознаят в наше лице тези, които ще отстояваме техните искания”, каза Ия Петкова. „ Ние, кандидатите на  Коалиция за България ще бъдем  гаранти за това, че  политиката на ЕС ще стане по-близка до хората, ще се води от техния дневен ред и ще работим усърдно за промяна. Защото левицата е носител на тази положителна промяна и съм уверена, че вие разбирате това”, каза още кандидата за евродепутат.