Борислав Гуцанов стана почетен член на Националната асоциация на председателите на общински съвети

Мар 14, 2014 Новини БСП 0 787

Председателят на Комисията по регионална политика и местно самоуправление в НС Борислав Гуцанов стана почетен член на Националната асоциация на председателите на общински съвети в България /НАПОС/

Председателят на Комисията по регионална политика и местно самоуправление в НС Борислав Гуцанов стана почетен член на Националната асоциация на председателите на общински съвети в България /НАПОС/. Той беше удостоен със званието по време на Общото събрание на организацията, което се проведе на 13 март 2014 г. в Пловдив. Членовете на асоциацията гласували единодушно по тази точка. Почетното членство от организацията аргументирали с „изключителните заслуги на Борислав Гуцанов за развитие на местното самоуправление и издигане ролята на общинските съвети и техните председатели“.

Борислав Гуцанов, който е избран за депутат от Варна,  става седмият почетен член на НАПОС.  Той вече е бил част от организацията - през периода 2008 – 2010 г. той е бил председател на УС на НАПОС. По същото време е бил и член на УС на Националната асоциация на общините / НСОРБ/.