Националният съвет на Младежкото обединение в БСП поздрави премиера Орешарски по случай рожденния му ден

Фев 21, 2014 Новини БСП 0 816

До                                                                                  г-н Пламен Орешарски                                                                                  министър-председател                                                                                  на Република България     Уважаеми господин Орешарски, Националният съвет на Младежкото обединение в БСП Ви поздравява най-сърдечно по случай Вашия рожден ден

До

                                                                                 г-н Пламен Орешарски

                                                                                 министър-председател

                                                                                 на Република България

 

 

Уважаеми господин Орешарски,

Националният съвет на Младежкото обединение в БСП Ви поздравява най-сърдечно по случай Вашия рожден ден.

Този празник винаги е повод за равносметка, но и за още едно признание на всички Ваши постижения в политическия живот на страната.

Всеки един от нас повярва във Вас и активно се включи в кампанията Ви като водач на листата във Варна и кандидат на БСП за Министър-председател на Република България.

Младите социалисти излязохме и защитихме правителството, защото разчитаме да изпълните Вашите ангажименти за борба с младежката безработица, достъпно здравеопазване, качествено образование, социална справедливост, майчинството и достойни старини на българските пенсионери.

Вярваме, че ще запазите енергията, целеустремеността, прагматизма, с които работите за България! Пожелаваме Ви никога да не стихва творческият Ви ентусиазъм и успехите да Ви съпътстват постоянно!

Бъдете, здрав, силен и с усмивка приемайте предизвикателствата на живота! Желаем благоденствие, щастие и любов на Вас и на Вашето семейство!

 

 

21 февруари 2014 г.                                                   Национален съвет

                                                                               на Младежкото обединение в БСП