Лилия Георгиева стана победител в конкурс за романтично послание, организиран от младежите на БСП-Русе и клуб „Червена роза“

Фев 14, 2014 РУСЕ Новини БСП 0 1176

              Лилия Георгиева е победител в конкурса за романтично послание по повод Деня на Свети Валентин 14 февруари

              Лилия Георгиева е победител в конкурса за романтично послание по повод Деня на Свети Валентин 14 февруари. Нейно вдъхновение е съпругът й, който в момента е далеч от семейството.

            Конкурсът бе обявен от народните представители от Коалиция за България Екатерина Заякова и Добрин Данев и бе предизвикателство към младите социалисти в Русе. „14 февруари отскоро влезе в българския празничен календар като Ден на влюбените, но ние бързо го приехме, защото да празнуваш любовта и да даваш воля на чувствата си означава да си жив“, сподели Екатерина Заякова на тържеството, което младежите от БСП и клуб „Червена роза“ организираха на празника. Тя поздрави младите хора,  откликнали на поканата  да изрекат най-съкровените си мисли към любимите хора пред публика. Жури в състав Екатерина Заякова, Мария Лукарева и Асен Ласонин определи победителите в състезанието за романтични послания.

            Призьорът Лилия Георгиева получи ваучер за вечеря и билети за седмицата на българската драматургия в театъра. Втората позиция е за Яна Бозушка, която също получи ваучер за вечеря. Наградата да посети театрална постановка бе присъдена на единствения осмелил се да сподели чувствата си млад мъж – Красимир Галев, а също и на две момичета, които още не са членове на младежката организация на БСП, но им е допаднала идеята за конкурса – Виктория Христова и Пламена Господинова. Диана Ласонина от младежката структура на БСП прочете своя творба, родила се в деня на Свети Валентин, която също събра адмирациите на публиката.