БСП - Твърдица се обяви за единството и целостта на партията

Янр 25, 2014 СЛИВЕН Новини БСП 0 1153

На конференцията за номиниране на кандидати на БСП-Твърдица за водач на листата за евроизборите беше избран Сергей Станишев

На конференцията за номиниране на кандидати на БСП-Твърдица за водач на листата за евроизборите беше избран Сергей Станишев. номинации за депутати в Европейския парламент получиха и Валери Жаблянов, Евгени Кирилов и Янаки Стоилов. В декларацията, приета на конференцията, социалистите заявиха готовността си да работят за целостта и единството на партията и за достойното и представяне в изборите за Европейски парламент. "Продължаваме да подкрепяме правителството на Пламен Орешарски, което в изключително трудна обстановка предприе действия в социалната и икономическата сфера и вярваме, че са стъпка към последяващи разумни управленски решения", пише в декларацията.

Няма да позволим да бъдат удовлетворени нездрави амбиции и обслужени грешни каузи

Социалистите от община Твърдица определят изявите и намеренията на представителите на движение АБВ като остро противоречие с Устава на партията, с целите, политиката и интересите и. Според тях оправдания за такова поведение няма. "За нас сега е важно, с минимални загуби да преодолеем проблемите, пред които ни изправят довчерашните наши другари. Ще работим с всички сили за спечелването на изборите. Няма да позволим да бъдат удовлетворени нездрави амбиции и обслужени грешни каузи", се казва още в текста.