Борислав Гуцанов: АБВ е буря в чаша вода

Янр 13, 2014 Новини БСП 0 1177

Действията на президента Георги Първанов и хората около него няма да попречат на БСП да спечели изборите за европейски депутати

Действията на президента Георги Първанов и хората около него няма да попречат на БСП да спечели изборите за европейски депутати. Това заяви в ефира на Дарик радио народният представител от ПГ на Кб Борислав Гуцанов. „АБВ излезе на политическата сцена в края на президентския мандат на Георги Първанов. Тогава не направиха нищо. Сега пак ще бъде буря в чаша вода. Не смятам, че е коректно поведението на Ивайло Калфин. През 90-те години на миналия век той създаде с Александър Томов „Евролевицата”, която вече я няма на политическата сцена. Трябва да има повече уважение и коректност, след като си получил толкова много от една политическа формация”, каза Гуцанов. Той добави, че някои действия на АБВ обслужват ГЕРБ.

Депутатът коментира и скандалите с Волен Сидеров в самолета от София за Варна. „Сидеров има своето място в политическия живот на България и няма защо да се мъчим да го пренебрегваме и прескачаме. Най-вероятно това, което е направил в самолета за Варна, е недопустимо. Не е нормално да има подобно поведение, ако е това, което излиза по медиите”, каза още Гуцанов.