Корнелия Нинова гост на 90-години ФК Сливнишки герой

Народният представител от КБ Корнелия Нинова присъства на откриването на паметна плоча на името на футболния деятел Методи Богданов

Народният представител от КБ Корнелия Нинова присъства на откриването на паметна плоча на името на футболния деятел Методи Богданов. Плочата е поставена пред новата сграда на стадиона и бе открита от Председателят на УС на клуба Асен Георгиев и сина на Богданов.
Придружавана от председателя на ОбС на БСП Асен Георгиев, Корнелия Нинова присъства и на приятелски мач между ветераните на Сливнишки герой и ЦСКА. Двубоят беше част от тържествата за 90 годишнината на ФК Сливнишки герой. Пред около 300 зрители на стадиона излязоха легенди на двата отбора, като селекцията на ЦСКА бе подготвена от треньорът на ХХ век Димитър Пенев, който през цялото време бе център на внимание на футболисти и фенове. На трибуните пък останаха такива имена като Георги Димитров-Джеки, Борис Митов, Лозан Лозанов и др., а легендата Младен Василев-Махо пък бе в чужбина. Срещата завърши с победа 3:1 за “армейците”, като за победителите се разписаха Павел Александров, Георги Георгиев и Георги Йорданов, а почетното попадение за домакините реализира Радостин Койчев от дузпа.