Срещи в Стражица и Кесарево

Апр 27, 2013 Новини БСП 0 930

  Вчера кандидатите за народни представители от Коалиция за България  от Великотърновския избирателен район се срещнаха с избиратели от община Стражица

 

Вчера кандидатите за народни представители от Коалиция за България  от Великотърновския избирателен район се срещнаха с избиратели от община Стражица. В общинския център Мариана Бояджиева - водач на листата, запозна гражданите с предизборната платформа на Коалиция за България. В мандата на ГЕРБ в малките общини бяха пренебрегвани и недофинансирани. Безработицата и замразяването на доходите и пенсиите докараха хората до ръба на мизерията, каза Бояджиева. „Сред приоритетите на нашата коалиция важно място заемат здравеопазването, образованието и грижата за възрастните хора. Искаме актуализиране на пенсиите по „швейцарското правило", връщане на таксата от 1лв. за преглед  при лекар за пенсионерите", допълни тя.

В село Кесарево вторият в листата на Коалиция за България от гражданската квота - Петър Кънев говори за трудностите пред бизнеса и мерките, които трябва да се вземат за съживяването му. „ От там ще дойдат новите работни места и повишаването на доходите, които Коалиция за България гарантира" каза още той.