Петър Кънев: Българският бизнес е големия потърпевш от кризата и има нужда от спокойствие и предвидимост

Българският бизнес е големия потърпевш от  кризата и има нужда от спокойствие и предвидимост, каза пред представители на бизнеса в Горна Оряховица кандидатът за народен представител от листата на Коалиция за България - Петър Кънев

Българският бизнес е големия потърпевш от  кризата и има нужда от спокойствие и предвидимост, каза пред представители на бизнеса в Горна Оряховица кандидатът за народен представител от листата на Коалиция за България - Петър Кънев. За да се съживи той е нужно да се стабилизират пазарите, а това ще се случи, като се повиши потреблението. Едва тогава ще се създадат и нови работни места. А това е основен приоритет в предизборната програма на Коалиция за България - каза още Кънев. Многобройните лицензионни режими са другия проблем, който задушава фирмите, споделиха представителите на бизнеса и настояха за тяхното ограничаване.

В срещата участваха още Георги Рачев, Ваня Василева и Марин Богомилов - кандидати за депутати от листата на Коалиция за България в IVМИР Велико Търново. Те поеха ангажимент заедно с браншовите организации да работят за приемането на неотложни мерки за облекчаване на тромавите административни процедури.