Петър Чобанов: Искаме политиката е да е феърплей

  Коалиция за България отделя специално внимание на спорта и аз съм радостен да открия младежкия турнир по тенис на маса, каза Петър Чобанов - кандидат за народен представител от КБ в Пловдив

 

Коалиция за България отделя специално внимание на спорта и аз съм радостен да открия младежкия турнир по тенис на маса, каза Петър Чобанов - кандидат за народен представител от КБ в Пловдив. Той изтъкна, че самите избори приличат на  състезание и подчерта, че  в надпреварата за идеите и платформи най-високо ще бъде оценена програмата на левицата. Тя е за рестарт  на икономическия и социален живот, поясни доц. д-р Чобанов. Надяваме се изборната кампания да бъде честна игра, каквото и мотото на турнира „За феърплей в политиката", допълни кандидатът с №5.

Близо 40 почитатели на тениса на маса се включиха в инициативата на младежите социалисти и техните представители в пловдивската листа - Калин Милчева и Александър Алексиев. В състезанието участваха и професионалисти, поради което битката беше оспорвана, но елегантна, динамична и почтена, потвърди главният съдия на турнира. Сред жените завидни умения показа Димитринка Вакрилова - кандидат-депутат и председател на БСП в район Централен. Тя допусна само една загуба и се класира на второ място, а на трето остана Недялка Барганова. Победителка сред дамите стана Кири Колчева. Нейната награда е романтична вечеря за двама в ресторант „Пълдин". Със своята дама в изисканата атмосфера и отбрана кухня ще вечеря и победителят сред мъжете Николай Ташев. Негови подгласници станаха Божидар Танев и Илия Александров. Те, както и жените бяха наградени с луксозни козметични продукти и парфюми, а всички състезатели си тръгнаха с грамоти от честното състезание. Наградите връчи младият кандидат на пловдивската левица Калин Милчев.