С „Победа” Сергей Станишев откри кампанията на Коалиция за България

Апр 13, 2013 Новини БСП 0 1330

„Победа, нека да усетя вашата енергия, желанието за промяна"

„Победа, нека да усетя вашата енергия, желанието за промяна". С тези думи председателят на БСП Сергей Станишев се обърна към десетки хиляди българи, които се събраха в Южния парк за официалния старт на предизборната кампания на Коалиция за България. На сцената заедно с лидера на социалистите лице в лице с хилядите си поддръжници застанаха бъдещият премиер Пламен Орешарски и водачите на листите на Коалиция за България.

Преди да се качи на сцената Станишев обиколи шатрите на всичките 31 избирателни райони, за да предаде духа на победата и да вдъхне още кураж за предстоящата изборна битка на хората от цялата страна. Гражданите на свой ред пожелаваха успех на БСП и на лидера на социалистите. Към Станишев се присъедини и лидера на ПЕС-жени Зита Гурмай.

Между шатрите започна истинско съревнование кой ще привлече вниманието на повече симпатизанти към себе си. Някои от водачите залагаха на силните послания от управленската програма на БСП., други избраха да нагостят гостите си и бяха поканили танцови състави, редица шатри бяха заложили на плакати на водачите си.

Още в 11 часа публиката беше удивена от майсторското изпълнение на различни стилове музика от младежи с акордеони. Имаше и народни танци от ансамбъл Хасково за любителите българските традиции. По- късно на сцената ще се качат Мери бойс бенд, Уикеда и струнен квартет Маджестик. Специално за доброто настроение на децата се грижеха клоуни на кокили. Те рисуваха лицата на младите куражлии с весели картинки и образи на животни.