Народните представители Кирил Добрев и Драгомир Стойнев посетиха община Златица

Народните представители Кирил Добрев и Драгомир Стойнев, както и председателят на ОблС на БСП Маргарита Петкова, посетиха Златица и разговаряха с жители на общината

Народните представители Кирил Добрев и Драгомир Стойнев, както и председателят на ОблС на БСП Маргарита Петкова, посетиха Златица и разговаряха с жители на общината.

„Образованието и здравеопазването са основни приоритети на БСП и ние ще предложим конкретни реформи в тези области” – сподели пред присъстващите Кирил Добрев. „Времето работи за БСП, защото хората започват да се осъзнават пагубния ефект на политиката на ГЕРБ. Като председател на социалната комисия в НС обикалям страната и виждам, че бедността на този етап няма как да се преодолее. Бюджет 2013 е бюджет на мизерията и съм сигурен, че това ще бъде последния бюджет на Дянков” - допълни Драгомир Стойнев. 

Срещата съвпадна и с организираното, от ръководството на общината, публично обсъждане, свързано с междинната оценка на изпълнението на Общинския план за развитие.

Темата на дискусията бе свързана с междинната оценка на изпълнението на Общинския план за развитието на общината до 2013 г. Ръководството на община Златица представи проектите, по които се работи в момента. Кметът Магдалена Иванова направи отчет по изпълнението на заложените в Плана за развитие дейности. Тя подчерта, че предстои и реализацията на проект, свързан с обучение на служителите в общинската администрация.