Асен Башленски оглави предизборния център на БСП - Дупница

Кюстендил: На редовно заседание на Общинския съвет на БСП - Дупница, което се проведе на 23 февруари бе избран 12 членен предизборен център във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент и Народно събрание

Кюстендил: На редовно заседание на Общинския съвет на БСП - Дупница, което се проведе на 23 февруари бе избран 12 членен предизборен център във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент и Народно събрание. Начело на предизборния център е Асен Башленски, а негови заместници са Кирил Ангелов, Иван Ибришимов, Станислав Павлов и Александър Ризаков. Освен тях в щаба е и народният представител Маргарита Панева.

Предвидени са четири комисии на предизборния център - по организационно техническо осигуряване, по медийна политика, по финансово и транспортно осигуряване и по коалиционна политика.

По предложение на Първан Дангов днес се предвижда да се проведе пленум на партийното ръководство на местните социалисти, на който трябва да се обсъди проектобюджета на Община Дупница за 2009 г.