Атанас Зафиров връчи награди на млади надежди от Клуба по борба в Златарица

Май 24, 2024 Новини БСП 0 373

24.05.2024 г.

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ за 4-ти МИР – Велико Търново Атанас Зафиров – водач на листата, Валентина Димова, Христо Кавалски, Цвета Галунова, Михаил Михалев, Иван Иванов и Антим Бижев поздравиха жителите и гостите на град Златарица в празничния Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май.

Кандидатите за депутати наблюдаваха оспорваните народни борби "Юнашка слава", организирани от кметската администрация на Община Златарица и СК  по "Борба", гр. Златарица в местността Черничките, чиито официални домакини бяха световният шампион по борба Михаил Ганев и кметът на Община Златарица Петър Ганев.

Лично водачът на листата на коалиция „БСП за България“ Атанас Зафиров връчи две  поощрителни финансови награди на двама от състезателите от СК по "Борба", гр. Златарица за отличното представяне в състезанието, като им пожела много успехи на тепиха и занапред.

След борбите кандидатите от листата на БСП се срещнаха с търговците, разположили щандове в местността Черничките, като представиха и акценти от програмата си, касаещи икономиката на страната.

Сред тях - намаляването на административната тежест и процедури, включително счетоводната отчетност за микропредприятията, дребните търговци и производители. Кандидатът за народен представител и водач на листата Атанас Зафиров зарадва и няколко деца, дошли на празника, с лакомства, предлагани от производители на събора.

В по-ранните часове на деня, част от листата за народни представители участваха в първото честване на празника 24 май в  Лясковец на централния площад в града.