Йорданка Георгиева в Търговище: БСП не нарушихме принципите си и единствени не предадохме хората

Кауза е да привличаш съмишленици за обща цел - това, че за една година в БСП влязоха много млади хора, показва, че са видели в нашата работа и принципи себе си, заяви водачът на „БСП за България”

 „Кауза е да привличаш съмишленици, с които споделяте ценности и убеждения в името на цел, а нашата е развитие на петте общини в област Търговище, но с убеждението за солидарност, равнопоставеност и социална закрила за всеки отделен човек. Това, че за една година в БСП влязоха много млади хора, показва, че са видяли в нашата работа и принципи себе си. А ние не нарушихме принципите си и единствени не предадохме избирателите си”. 

Това заяви водачът на „БСП за България” в област Търговище Йорданка Георгиева. 

Тя присъства на официалното честване на празника на града. Денят на Търговище – 14 май, започна с ритуал по издигане на знамената с участието на курсанти от  от ВМУ „Никола Вапцаров”, гр. Варна и Духов оркестър „Васил Левски” в центъра на града. Последва тържествена сесия на Общинския съвет на Търговище в зала „Христо Самсаров”. 

„Град Търговище е символ на трудолюбие, история и съхранени традиции, които са сплотявали местната общност и заради които Търговище го има и днес. Той е носител на посланието, че с вяра и постоянство се постига успех и просперитет. Затова и девизът на Търговище е „Бях, съм, ще бъда”, посочи в словото си по време на тържествената сесия на Общинския съвет Йорданка Георгиева.

„Търговище е град със силен дух, носещ гордо своята история! И всички ние сме горди, че живеем, работим и даваме своите усилия Търговище да продължава да се развива”, каза в своето приветствие и Десислава Петрова, председател на групата общински съветници на „БСП за България”.

„Изключително горда съм, че на тези избори отиваме с млада листа и нова енергия – с Християн Цонев отнай-малката, но много красива община Опака, Диян Рафаилов от борческото Антоново, Павлинка Тасева от Омуртаг - град символ на полет и стремеж, Десислава Петрова, Светослав Загоров, Деница Костова и Тодор Атанасов от областния  център Търговище,  и разбира се – представителството на  Попово”, заяви ден преди това, при представянето на листата на „БСП за България” Йорданка Георгиева.