Младежите от БСП помогнаха с благотворителен базар за изграждане на беседка във Великотърновско

14.05.2024

Двудневен благотворителен базар в Леденик, Великотърновско проведоха от Младежкото обединение в БСП. Те продаваха различни сувенири и играчки, а събраната сума от двата дни е над 400 лв.

С парите ще бъде подпомогната дейността на Сдружение „Европейско развитие на село Леденик“ за изграждане на беседка и поставяне на боксова круша.

„Благодарим на момчетата и момичетата от Младежкото обединение в БСП, по тяхно желание цялата сума се дарява на Сдружението. Парите влизат във Фонда за благоустройство на Леденик. Добрата новина е, че сумата, събрана от последните ни три базара, ще бъде достатъчна за материал за беседката и за боксовата круша, която съм обещала на момчетата“, сподели Веселина Бастиянова, която ръководи сдружението.

Младежите от БСП също изразиха радостта си от възможността да помогнат за облагородяването на Леденик.

„Радостна съм, че се включихме в базара, който предизвика интереса на хората от Леденик. Щастлива съм, че успяхме да помогнем и съм убедена, че и в бъдеще ще помагаме в други благородни каузи“, каза председателят на Младежкото обединение в БСП-Велико Търново Жулиета Войнова.