Кандидатът за кмет на БСП в Сливница Асен Георгиев и социалистите със силна заявка за промяна на досегашния модел на управление на общината

Окт 01, 2023 Новини Избори 0 525

01.10.2023 г.

„Социалистите в Сливница тръгват на избори с подготвен екип, вярвам, че кандидатът ни за кмет – дългогодишният водач на местната партийна структура Асен Георгиев и кандидатите ни за общински съветници ще продължат да отстояват справедливите социални принципи и интересите на хората, така както го е правила организацията в Сливница в своята над 100-годишна история”.  Това каза зам.-председателят на парламентарната група на българските социалисти Иван Ченчев при откриването на кампанията на кандидата за кмет на „БСП за България” Асен Георгиев и на кандидатите за общински съветници.

Социалистите в Сливница дават сериозна заявка за промяна на досегашния модел на управление на общината. Те избраха да открият кампанията си на 1 октомври, когато е Международния ден на възрастните хора, подчертавайки, че социалните политики в подкрепа на хората остават приоритет и в работата им за по-добърживот в общината.  Асен Георгиев и кандидатите за общински съветници откриха кампанията си местния храм с водосвет за здраве, добруване и успех.

БСП се явява на вота на 29 октомври с балансирана листа с кандидати за общински съветници, съчетала младостта с опита и приемствеността.