Манол Генов в Асеновград: БСП е социално отговорна партия, която мисли за хората

Мар 31, 2023 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 719

Доказали, че можем да мобилизираме хората за най-добър резултат на БСП

Закриване на предизборната кампания на „БСП за България“ проведе листата на 17 МИР. „Дълги години асеновградските социалисти са доказали как можем да убеждаваме и да печелим съмишленици и подкрепа на избори. Ние сме организация, която е спечелила само преди година не един, а два депутатски мандата. Защото сме искрени, подготвени и имаме потенциал да убеждаваме хората, че най-доброто управление е онова, което има социално отговорното управление и грижа за всеки.“ Това заяви на откриването на срещата д-р Емил Караиванов, който е общински и областен лидер на БСП в Асеновград и Пловдивска област. 

„Имахме натоварена и смислена кампания, в десетки населени места.  Разговаряхме с хората и ги убеждавахме, че няма да отстъпваме от платформата на БСП в следващото управление“, посочи водачът на листата Манол Генов пред събралите се съмишленици и партиен актив в зала „Станимака“ в Асеновград.

„Двете големи формации, които са в челните позиции на социологията, не са в състояние да осигурят управление сами. Едните повече не ги искат, а другите още не знаят как да управляват. Затова на „БСП за България“ неслучайно й е отредено изключително възловото място да реши и отстоява какви да бъдат акцентите в следващото управление“, категоричен е той и допълни, че това изисква мобилизация.

Отношение към посланията и мобилизацията за изборния ден взеха и останалите кандидати за народни представители  от листата в Пловдив-област: Калин Калапанков, Мария Мустакова, Димитрия Митренова.