Петър Кънев: БСП ще продължи да отстоява мира, явяваме се на изборите силни и единни

Мар 27, 2023 БУРГАС Новини Избори 0 566

Нови членове на БСП бяха приети в Поморие

Представители на коалиция „БСП за България“ проведоха среща - разговор с жители на Поморие. Тя се състоя в Клуба на БСП в града и в нея се включиха множество членове, активисти и симпатизанти на партията.

"Направихме една много силна листа", категоричен бе инж. Петър Кънев, водач на листата на коалицията за 2 МИР Бургас. Той запозна присъстващите с членовете на листата, представи накратко основните акценти от предизборната платформа на социалистите и направи анализ на политическата обстановка в страната в момента.

"България е в много сложна ситуация. Войната е много близо. Каквото и да се говори, всичко, което в момента става в Европа, в това число и в страната ни, е свързано с войната в Украйна. Как ще се развият нещата е много трудно да се каже", коментира още инж. Кънев и заяви категоричната позиция на БСП за мир и ненамеса във войната. Заедно с третия в листата - Тодор Байчев, той отговори на множеството зададени въпроси и изслуша мнения и предложения на хората, дошли, за да изразят своята подкрепа.

Областният председател на БСП Стойко Танков връчи членските карти на новоприетите в редовете на социалистическата партия.

Представителите на „БСП за България“ призоваха присъстващите да бъдат активни в изборния ден и да подкрепят коалицията, като гласуват с номер 1 в бюлетината на предстоящите избори.