40 брезички и чинари посадиха русенските социалисти

Русе: Социалистите от общинската организация на БСП продължават да участват с акции в кампанията „Моят чист град" на Община Русе

Русе: Социалистите от общинската организация на БСП продължават да участват с акции в кампанията „Моят чист град" на Община Русе. След като преди седмица, те почистиха района около централата на партията и кея / под хотел "Рига /, този петък, 15 април, те допринесоха за благоустрояването на един от жилищните квартали на дунавския град, "Чародейка"-север.

През 2007 година БСП Русе откри кампанията си за местни избори със засаждане на дръвчета в района на квартал „Чародейка" Север. Тогава кандидатите за общински съветници от листата на БСП посадиха 50 дръвчета. Сега тяхното желание е отново да се погрижат  за благоустрояването на този квартал като окопаха посадените вече и засадиха нови 40.

В акцията се включиха общински съветници от БСП, членове на Общинския партиен съвет, партийни организации от района, социалисти от обединенията на жените и ветераните и младежи. Те се надяват засадените брезички и чинари да станат големи дървета за радост и здраве на деца и възрастни от района.