Иван Иванов, БСП: 47-мият парламент трябва да сбъдне очакванията на гражданите за стабилен кабинет

Дек 03, 2021 Новини БСП в медиите 0 1415

03.12.2021г.

"Този парламент трябва да сбъдне очакванията на българските граждани да се състави един стабилен кабинет след три неуспешни опита". Това заяви в ефира на БНР зам.-председателят на парламентарната група на "БСП за България" Иван Иванов.

"Нашата задача е да се изведе страната от тази икономическа, политическа и здравна криза. Ние ще бъдем гарант за стабилност в бъдещото управление", каза още той. 

Социалистът подчерта, че БСП е готова с пакет законопроекти.  "Предстои ни зима, която с обединени усилия трябва да преминем успешно и българските граждани да не усетят тежестта на несгодите, които се трупат. Това е общата ни отговорност", категоричен бе социалистът. Той коментира, че социалната сфера ще бъде приоритет за левицата.

Иван Иванов обясни, че предстои финализиране на преговорите и подписване на коалиционно споразумение след одобрението му от колективните органи на партиите и след това оповестяване на управленската формула. "Всичко друго в публичното пространство са спекулации", заключи Иванов.