За един по-добър свят, изпълнен с любов и доброта!

На една от оживените пешеходни алеи в Димитровград млади социалисти сложиха отпечатък – „Място за влюбени”! Със слънчево настроение, много усмивки и закачки те посочиха мястото, което е техния подарък за всички влюбени в града! Бъдещи млади социалисти пък подаряваха на минавищите по алеята календари  със символа на младежкото обединение в БСП! Сред  уютна зеленина, отдалеч се виждат весели балони, скамейка, която приканва да приседнеш,а  надпис „ Място за влюбени” ти нашепва да прегърнеш любимия човек и да му прошепнеш „Обичам те”! Именно в навечерието на най-романтичния ден от годината – Свети Валентин – младежите от БСП Димитровград  даряват този дар  на всички влюбени

На една от оживените пешеходни алеи в Димитровград млади социалисти сложиха отпечатък – „Място за влюбени”!

Със слънчево настроение, много усмивки и закачки те посочиха мястото, което е техния подарък за всички влюбени в града! Бъдещи млади социалисти пък подаряваха на минавищите по алеята календари  със символа на младежкото обединение в БСП!

Сред  уютна зеленина, отдалеч се виждат весели балони, скамейка, която приканва да приседнеш,а  надпис „ Място за влюбени” ти нашепва да прегърнеш любимия човек и да му прошепнеш „Обичам те”!

Именно в навечерието на най-романтичния ден от годината – Свети Валентин – младежите от БСП Димитровград  даряват този дар  на всички влюбени.

Подаръкът е вечен – така във всеки един ден влюбените ще знаят, че си имат свое кътче, където да разкриват чувствата си и да отправят признание в любов.

На утрешния ден всеки ще може да остави на  дървото, чието стебло е покрито с розови сърчица, своето любовно послание!

Този акт на младите хора е призив да се обичаме и да бъдем по – добри не само в отделни дни от годината.

Да бъдем по-добри и така да превърнем града ни в уютен дом за всички – е призива на социалистите.

Да бъдем толерантни към човека до нас и да не допускаме враждата и агресията да ни заливат!

Да бъдем по- великодушни и човеколюбиви – с тези пожелания момчетата и момичета социалисти, се обръщат  към цялата Димитровградска общественост.