ПОЗИЦИЯ НА МЛАДЕЖКО ОБЕДИНЕНИЕ В БСП – ДИМИТРОВГРАД

Ние социалистите, членове на Младежкото обединение в БСП – Димитровград ясно казваме: НЕ НА ХАОСА В ДЪРЖАВАТА! Това правителство в продължение на повече от 18 месеца доведе България до тежка криза! Криза, която засегна икономиката ни, политическия облик на държавата, криза на морала! ГЕРБ потъпка  законите! ГЕРБ погази Конституцията на Република България! ГЕРБ оскверни демокрацията! Това управление почти доведе до разпад българската държавност

Ние социалистите, членове на Младежкото обединение в БСП – Димитровград ясно казваме: НЕ НА ХАОСА В ДЪРЖАВАТА!

Това правителство в продължение на повече от 18 месеца доведе България до тежка криза!

Криза, която засегна икономиката ни, политическия облик на държавата, криза на морала!

ГЕРБ потъпка  законите!

ГЕРБ погази Конституцията на Република България!

ГЕРБ оскверни демокрацията!

Това управление почти доведе до разпад българската държавност.

За всички нас е недопустимо то да продължава да води страната ни към дъното! Поради което оставката му е необходима незабавно преди всичко от национален интерес!

Затова ние категорично заставаме зад действията на парламентарната група на БСП и поставената им цел: ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!

Ситуацията, в която се намира държавата ни сега в областта на сигурността, провалът в работата на МВР – полицейщина, подслушване, покровителство над контрабандата, неуспехът за Шенген – е  достатъчно основание за снемането на доверието от това правителство!

13.02.2011г.                                                                     МО в БСП – Димитровград