Приемна за граждани на общинските съветници от БСП - Габрово

  При голям интерес премина първата приемна организирана от общинските съветници от БСП - Габрово

 

При голям интерес премина първата приемна организирана от общинските съветници от БСП - Габрово. Гражданите, които посетиха приемната се вълнуваха най  - вече от  проблеми с транспорта, липсата на улично осветление в част от  бул."Никола Войновски" и на ул. „Свищовска", лошото състояние на пътната мрежа. На рещата бяха и поставени въпроси с липсата  на кино в  града, лошото снегопочистване. Съветниците от БСП се ангажираха да проучат всички случаи и в най - скоро време да дадат отговори на хората.

"Това е само началото на една активна дейност, в която общинските съветници се срещат с населението от общината. До сега срещите показват, че хората са недоволни от сегашното управление на града и са на мнение, че днешният стил на ГЕРБ е антихуманен за Габрово ", коментира  водачът на групата социалисти - съветници проф. Николай Данчев.

На приемната присъстваха Николай Данчев, Марин Боевски,  Диан Русанов, Фьодор Леонтиев и Марин Боевски. Следващата приемна на общинските съветници от БСП - Габрово  ще бъде на 03.02.2011 г. Вече е готов графикът за срещите на местните парламентаристи  в големите населени места  на общината.